Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Bagekartofler med Kylling i baconsvøb, frisk salat og hvidløgsdressing
Hmmm.. Blev til pizza fra den lokale... efter 2 timer og 15 min var i ovnen ved 200 grader var kartoflerne stadig halvrå... så konklusionen blev at den sending kartofler ikke var gode! Hrmpf...! Så kunne vi da varme resterne af flødekartoflerne til ungerne i microen... -Og som om microen så ikke lige synes den skulle gå i stykker... endnu mere hrmpf! Ergo.. Pizza!
Hmmm.. Blev til pizza fra den lokale... efter 2 timer og 15 min var i ovnen ved 200 grader var kartoflerne stadig halvrå... så konklusionen blev at den sending kartofler ikke var gode! Hrmpf...! Så kunne vi da varme resterne af flødekartoflerne til ungerne i microen... -Og som om microen så ikke lige synes den skulle gå i stykker... endnu mere hrmpf! Ergo.. Pizza!
Lørdag:
Bøf (skært kød) med Timiankartofler, sauterede grøntsager og Hjemmelavet favoritsovs a la Jensens bøfhus
Søndag:
Frikadeller med skinkegratin
Ingen kommentarer:
Send en kommentar